PERSOONLIJKE SESSIE

Lichaamsgerichte coaching voor ouders

- een persoonlijke sessie -

Je relatie met je kinderen objectief bekijken is aartsmoeilijk. Helemaal alleen een uitweg zoeken uit een probleem is misschien zelfs onmogelijk. Samen geraken we er wél uit.

Er zijn allerlei soorten coaches. Ook voor ouders. Alleen als in België wellicht tientallen opvoedingscoaches die werken met tientallen verschillende methodes.

Waarom dan ik? Waarom lichaamsgerichte coaching?

1.  Ik vertel je NIET hoe je met je kinderen moet omgaan. Er is geen enkele methode of techniek die geschikt is voor elk kind. Bovendien: jij kent je eigen kinderen het best, en ik ken ze helemaal niet.

2. Ik help je WEL om te zien hoe jij als ouder in de relatie met je kind staat, en welk effect dat op je kind kan hebben. En ik help je uit te zoeken hoe je het anders kan doen. Hoe je je kind kunt opvoeden op basis van wat jij nodig hebt, en wat je kind nodig heeft.

3. Ik werk lichaamsgericht. Ons lichaam - in combinatie met onze geest - is een bijzonder intelligente constructie. Er is zo veel dat je lichaam je kan vertellen, als je weet hoe je ernaar kunt luisteren. En er is zo veel dat je kunt verschuiven - in je geest, in je relaties, in je leven - door alleen maar iets anders te doen met je lichaam. 

4. Het is poepsimpel. Aan de hand van bepaalde houdingen en bewegingen, in combinatie met lichaamsbewustzijn, vertelt je lichaam je het antwoord. Hoe het zit. Wat je nodig hebt. Diezelfde houdingen en bewegingen kun je meenemen naar huis, om het leerproces verder te zetten.

Wanneer kom je beter niet bij mij?

1. Als je wil dat ik je een kant-en-klare oplossing meegeef. (Tip: die bestaat niet)

2. Als je alleen maar wilt zitten en praten.

3. Als je er niet voor open staat om eens iets nieuws te proberen.

Wil je graag een persoonlijke sessie boeken? Vul het onderstaande formulier in. Ik bel je dan terug om een afspraak te maken.

Prijs: € 90 (sessie van 60-120 minuten, afhankelijk van wat je nodig hebt. Ik maak écht tijd voor jou.)

Nog een laatste opmerking:

Met een coachingsessie kun je een oplossing vinden voor een specifiek probleem, een knoop doorhakken, een doorbraak bereiken, nieuwe ideeën krijgen en stappen vooruit zetten.

Maar als je echt duurzaam iets wil veranderen in je ouderschap, of een scheefgegroeide relatie met een kind wil verbeteren, kies dan meteen voor het groepstraject van 10 weken. Dat zal op de lange termijn effectiever zijn én goedkoper uitkomen.