Lichaamsgerichte coaching voor ouders - 1,5 à 2 uur

Je relatie met je kinderen objectief bekijken is aartsmoeilijk. Helemaal alleen een uitweg zoeken uit een probleem is misschien zelfs onmogelijk. Samen geraken we er wél uit. 

Ontdek wat er scheef zit, wat je wil veranderen, en HOE je dat kunt doen. Na de sessie heb je een zeer praktisch plan in handen om het helemaal anders aan te pakken! 

Ik neem uitgebreid mijn tijd voor jou. Bij mij word je niet na een uurtje buitengesmeten omdat de volgende klaarstaat!

Waarom lichaamsgerichte coaching?

1. Ik vertel je NIET hoe je met je kinderen moet omgaan. Niemand kent immers je kinderen beter dan jij zelf. 

2. Ik help je WEL om je blinde vlekken te zien. Je ervan bewust te worden hoe jij als ouder in de relatie met je kind staat, en welk effect dat op je kind kan hebben. En ik help je uit te zoeken hoe je het anders kan doen. Hoe je je kind kunt opvoeden op basis van wat JIJ nodig hebt, en wat je kind nodig heeft.

3. Ik werk lichaamsgericht. Ons lichaam - in combinatie met onze geest - is een bijzonder intelligente constructie. Er is zo veel dat je lichaam je kan vertellen, als je weet hoe je ernaar kunt luisteren. En er is zo veel dat je kunt verschuiven - in je geest, in je relaties, in je leven - door alleen maar iets anders te doen met je lichaam.

4. Het is eigenlijk poepsimpel. Aan de hand van bepaalde houdingen en bewegingen, in combinatie met lichaamsbewustzijn, vertelt je lichaam je het antwoord. Hoe het zit. Wat je nodig hebt. Diezelfde houdingen en bewegingen kun je meenemen naar huis, om het leerproces verder te zetten.

Dit is niets voor jou...

1. als je niet bereid bent naar jezelf te kijken. Kies dan een van de vele 'gewone' opvoedmethoden.

2. als je alleen maar wilt zitten en praten. Kies dan liever een gesprekscoach of -therapeut.

3. als je er niet voor open staat om eens iets nieuws te proberen.

Zodra ik je betaling heb ontvangen, krijg je van mij een link naar mijn agenda, zodat je je sessie kunt boeken op het moment dat jou het beste past!

Wil je toch liever eerst even bellen?
Doe gerust: +32 486 50 14 36

90,00 €