Wie is Lies?

Lies. Lichaamsgericht coach voor ouders. Lesgever Nia. Mama.

(en nog een tiental andere titels die hier niets ter zake doen)

Hallo. Ik ben Lies.

Laten we beginnen met het persoonlijke stuk. 

Ik heb twee kinderen: Fien (2010) en Sam (2012). Samen met mijn vriend en onze twee kindjes woon ik in de buurt van Mechelen (België).

Ik ben 43. Mijn schoenmaat is... of nee, dat gaat misschien toch wat ver ;-)

Hoe kwam ik bij lichaamsgericht ouderschap terecht?

Ik ben al lesgever Nia sinds februari 2008. In mijn lessen leer ik de deelnemers om zich meer bewust te worden van hun lichaam, op een vrolijke en speelse manier. Mijn interesse voor het onderwerp groeide en ik hield van het contact met mensen, dat ik enorm miste in mijn 'gewone' job. Ik wilde méér!

In 2018 volgde ik een opleiding tot life coach bij YourCoach. Maar dat was het toch niet echt. Ik wilde met het de intelligentie van het lichaam werken. En niet alleen maar zitten en praten, maar echt dóen. 

In 2019 volgde ik de jaartraining tot embodied facilitator. Die training gaat diep. Om lichaamsgericht (embodied) lesgever en coach te worden, moet je natuurlijk je eigen lichaam heel goed kennen. Ik ben intussen al 15 jaar met zelfontwikkeling bezig, maar embodiment... heeft echt mijn leven veranderd.

Het grootste verschil zit in mijn relatie met mijn jongste. Ik sta nu heel anders in die relatie, en als gevolg daarvan is het dagelijkse conflict, het continue gevecht waar we al in zaten sinds hij anderhalf jaar oud was, volledig verdwenen. Ik weet nu hoe ik hem moet aanpakken, ik weet wat hij nodig heeft. En ik weet hoe ik mezelf kan 'veranderen' om hem mee te krijgen. Wil je het volledige verhaal? Dat vertel ik met veel plezier in mijn gratis webinars.   

En dat is precies wat ik met andere ouders wil delen. Transformatie. Echte groei. Je kunt je manier van opvoeden niet volledig omgooien in een workshop van een uur. Je kunt je leven niet veranderen in een training van een dag. Daar heb je wel wat meer voor nodig. En dus heb ik ervoor gekozen alleen een langer traject van tien weken aan te bieden. Iets waar mensen ook écht iets aan hebben. 

Ik geef geregeld gratis webinars, waarin ik je al meteen een bijzonder waardevolle techniek aanleer. Schrijf je gerust in en doe eens mee. 

Heb je vragen? Mail me gerust op lies@opvoedenvanbinnenuit.be